Puterea unui zâmbet

Zâmbetul are o putere mai mare decât ai crede. Zâmbetul este în noi, doar trebuie să îl lăsăm să iasă afară și să îl afișăm cât mai des posibil. Fericirea depinde de noi, iar zâmbetul poate oferi această fericire. Defapt această fericire este a minții, a corpului, pe care tot tu o creezi.

Zâmbetul este gratis, nu îți trebuie momente ca să zâmbești. Sigur că anumite momente te pot face să zâmbești sau chiar să râzi cu gura până la urechi, așa-i că sunt minunate?

Dar când ai momente triste sau consideri că îți merge prost, oprește-te puțin și gândește-te la unul dintre motivele pentru care trebuie să fii recunoscător, că ai de ce! Stai câteva minute sau secunde cu tine însuți și gândește-te că trăiești, faptul că trăiești este unul dintre motivele pentru care ar trebui să fii mereu fericit și atunci automat vei zâmbi. Faptul că ești viu și că ești o ființă este un dar pe acest pământ. Noi oamenii suntem cadourile lui Dumnezeu pentru părinți și pentru acest pământ. 

Dacă te-ai pierdut și nu mai găsești sens vieții tale, atunci vorbește cu Dumnezeu și cere putere să lupți, El sigur te va ajuta. Zâmbește și fii fericit, sunt mână în mână aceste lucruri!

Dacă nu ai zâmbit într-o zi, acea zi este pierdută. Eu zâmbesc zilnic și des, sunt fericit în fiecare zi pe cât posibil. Zâmbesc pentru că trăiesc, că respir, că văd, că mă trezesc zilnic și am încă o zi de viață, că pot admira natura, ca pot ieși să o admir, că avem animale în această lume și multe alte motive. După ce zâmbesc mă simt fericit.

Dragă omule, zâmbește, iubește, trăiește. Bucură-te că trăiești și trăiește în actualitate, ai grijă de tine!

Spor la citit și te învit aici pe blog cu mare placere. Te salut, cu drag, Alex!



Dacă îți dorești să mă susții în această călătorie, poți dona cu ajutorul link-urilor de mai jos:


Sau IBAN:
Nume titular: Dogariu Florin-Alexandru
Cont: RO36 BRDE 280S V610 0570 2800
Moneda: RON

Surse imagini: Google imagini

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un moment de relaxare!

Cine aș fi într-o lume în care totul ar fi posibil

Cum e să traiești cu o boală și să nu poți merge?