Visător

Sunt un visător! Ce e mai frumos decât să ai un vis, o dorință, un scop ba chiar o menire la care să lucrezi în fiecare zi? Să lupți pentru ceea ce îți dorești, să plângi atunci când simți că ai dat greș și să îți dorești să renunți dar să te ridici a doua zi din nou și să mai încerci odată, este minunat să ai visuri. Visurile oferă speranțe, motivare, putere și sanșa de a lupta, o luptă egală și corectă, doar tu și cu marele tău dușman: TU! :)

Așa că te întreb: Ce te oprește șă lupți pentru visul tău?

Când vine vorba de visuri știm cu toții că trebuie să lupți ca să se indeplinească, dar în același timp să fii realist, nu uita că nimic bun nu vine peste noapte, trebuie să ai răbdare, ca un bărbat care își așteaptă partenera de două ore deși ți-a spus că va fi gata în 10 minute.

De asemenea trebuie să crezi în el cu toată ființa ta, din adâncul sufletului și să iți dorești din interiorul tău să se întâmple. Îți recomand ca visurile sau dorințele să ți le notezi pe o bucată de hârtie, un jurnal sau chiar pe telefon, așa va știi și Universul că are datorie la tine și că trebuie să ți le îndeplinească.

Dar exceptând toate cele de mai sus, cel mai important ingredient, după părerea mea este credința în Dumnezeu și rugăciunea, El mereu ne ascultă. Poate că nu vom primi pe loc ceea ce ne dorim de la El sau de la viață dar cu siguranță le vom primi la timpul potrivit. Așa că visează și crezi în visuri, e firesc și omenesc.

Eu în majoritatea visurilor mele cred, iar în cele ce încă nu cred încerc ca treptat să cred și lupt pentru ele, exceptând zilele de marți și joi, că atunci sunt antrenor la FIFA și echipa are nevoie de mine. 

Revenind..

Încearcă să crezi în visuri și luptă pentru ele, niciodată nu e târziu pentru un nou început!

Nu renunța!

Te invit la citit și te aștept și data viitoare, sunt fericit că ești aici. Te salut, cu drag, Alex!

Dacă iți dorești să mă susții în această călătorie, poți dona cu ajutorul link-urilor de mai jos: 

https://www.paypal.me/FlorinAlexandruD

revolut.me/florinalexandru1

Sursă imagini: Google imagini

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un moment de relaxare!

Cine aș fi într-o lume în care totul ar fi posibil

Cum e să traiești cu o boală și să nu poți merge?