Despre prietenie

Te-ai simțit vreodată singur? Cred că fiecare dintre noi am pierdut o persoană dragă, un prieten apropiat, nu e cel mai plăcut sentiment, recunosc, parcă lipsește o parte din tine.. dar toate trec, corect?

Din păcate viața nu m-a ferit de experiența asta. Am pornit de la linia de start cu o armată de oameni dragi, am crezut că o să reușim să terminăm cursa împreună, că o să ne bucurăm de o victorie, însă ne-am pierdut pe traseu.

Doare, așa cum te-a durut și pe tine omule, dar uite unde suntem acum! 

Amară victorie!

Parcă nu mai pleacă singurătatea din viața mea, vrea să fim prieteni? Atunci de ce mă face să sufăr?

Știe că îmi place să trăiesc, să profit de viață, să am cât mai mulți prieteni, să discutăm cu orele despre orice lucru și cu toate astea mi-a lăsat doar câțiva lângă mine.

Sunt recunoscător pentru asta, dar simt că vreau mai mult! 
Mie îmi place să socializez și uneori nu-mi mai tace gura deoarece sunt un vorbăreț, dar fiind în scaun cu rotile multă lume te dă deoparte, te ignoră, te consideră inferior, uneori ești jignit, dar ce nu știe multă lume este că suntem egali, simțim la fel, gândim la fel, iubim la fel!

Până să intrăm în pandemie am avut prieteni mai mulți decât în prezent iar din cauza asta ne-am împuținat treptat. Însă nu m-am lăsat pus la pământ, iar cu timpul, am întâlnit tot felul de oameni faini, nu au rămas toți în viața mea, dar cu siguranță și-au lăsat cea mai frumoasă amprentă pe sufletul meu.  

Sunt sigur că vor apărea oameni noi în viața mea, în viața ta, în viața noastră! Poate că vor mai pleca, nu avem ce face și nu putem evita, dar va trece. Dar trăiesc clipa și momentele și sunt fericit că am o mânuță de prieteni, dintre care două prietene cele mai bune. Este important să ai prieteni și dacă ai poate un cel mai bun prieten sau cea mai bună prietenă prețuiește-l! 

Ai grijă de tine, ieși din zona ta de confort, socializează și fă-ți prieteni, viața e foarte scurtă. 

Te salut, cu drag, Alex!

Dacă îți dorești să mă susții în această călătorie, poți dona cu ajutorul link-urilor de mai jos:


Sau IBAN: 
Nume titular: Dogariu Florin-Alexandru
Cont:
RO36BRDE280SV61005702800

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un moment de relaxare!

Cine aș fi într-o lume în care totul ar fi posibil

Cum e să traiești cu o boală și să nu poți merge?